Contact

Bij een eerste telefonisch contact is het van belang dat u zo snel mogelijk weet of we u van dienst kunnen zijn. Daarom beantwoordt Marlou Janssen, gz-psycholoog, de telefoon. Tijdens werkzaamheden met kinderen / jongeren, hun ouders en buiten onze kantooruren wordt u verbonden met het antwoordapparaat: spreek dan a.u.b. in: we bellen zo snel mogelijk terug. We hopen op uw begrip als u verbonden wordt met het antwoordapparaat. Spreek a.u.b. in en we bellen u terug.

Door het bekend maken van wachttijden, weten cliënten hoe snel ze terecht kunnen.
Er zijn twee soorten wachttijden en de normtijden ervoor zijn door de Nederlandse ZorgAutoriteit bepaald:
-aanmeldwachttijd: dat is de tijd dat het duurt vanaf het eerste moment dat de cliënt contact opneemt met de zorgverlener tot aan het eerste gesprek. De maximale normtijd hiervoor is vier weken.
-behandelingswachttijd: dat is de tijd dat het duurt vanaf het eerste gesprek tot aan de daadwerkelijke start van de behandeling. De maximale normtijd hiervoor is zes weken.
Voor aanmeldwachttijd én behandelingswachttijd geldt voor deze praktijk de tijd van 4 weken.
Bij onderzoek naar ernstige dyslexie zijn de wachttijden ook afhankelijk van de termijn die de basisschool nodig heeft om gegevens aan te leveren.

Openingstijden 
Wij zijn geopend op maandag tot en met donderdag onder kantooruren. In overleg maken wij ook afspraken buiten kantooruren.

Contactgegevens en bezoekadres praktijk
praktijk marlou janssen 
Kummenaedestraat 23 
6165 BT Geleen 

Tel 046 4742961
website: www.praktijkmarloujanssen.nl
mailadres: info@praktijkmarloujanssen.nl
kvk: 14080320 
AGB code praktijk: 94003844
AGB code M.Janssen: 94004375
BIG M.Janssen: 59063028725

Parkeren
In de Kummenaedestraat vindt u bij Glanerbrook (sportcomplex) een gratis parkeergelegenheid op twee minuten loopafstand van de praktijk. Parkeren in de zijstraten is ook gratis. In de kummenaedestraat is alleen parkeren voor vergunninghouders toegestaan.  

Uw bereikbaarheidsgegevens
Wilt u bij het sturen van een mail eraan denken ook uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. 

praktijk marlou janssen Kummenaedestraat 23 6165 BT Geleen 046 474 29 61 info@praktijkmarloujanssen.nl